Bi' tek Eric olsun bana bişi' olmaz!.. / Let there be just Eric, thats enough for me!..

Louisiana 5th Districh Sheriff Eric Northman.
Dün akşam yayınlanan, True Blood dizisinin 3 sezon 5. bölümü olan son bölümünde, bir anda Eric o karizma bakışıyla ekranda arz-ı endam edince, aklımda ilk geçen, “Allah’ım bu sahnenin resmini tüm sosyal medya dahil, bütün kitle iletişim araçlarında flaş haber olarak geçmek” oldu!. Bir kişi, bir karaktere bu kadar mı yakışır, bir karakter kendisine özgü bu bakışla bu kadar güzel ekrana gelir, hele ağzından dökülen bu sözler bu kadar mı artistik olur...... True Blood’ın İskandinav kökenli kulüp işletmecisi Eric Nortman, bu girişiyle bence cool kavramını yeniden tanımladı...... Boşuna dememiş ‘Vampire Taxonomy’ isimli kitabın yazarı olan Meredith Woerner “Orlock’un korkutmasını ve ardından bizden uzaklaşmasını istiyoruz. Ancak Eric ile tüm geceyi birlikte geçirmek istiyoruz” * diye!...

* "You want to be scared by ['Nosferatu's'] Count Orlock, and then you want him to go away. But Eric, you want to spend all night with".

It’s a late post! Cause when Eric, with his charismatic look, appeared in the season 3 X episode 5 of True Blood which has been aired yesterday evening, the very first thing came up into my mind was that “oh my Gosh, as a breaking news, I should immediately publish the picture of this scene into every possible social media and all other contemporary mass media channels”. How can a person match with a character so good like him, how can a person looks so good with his unique look in the screen, how can words of him be so artistic… The Scandinavian club owner of True Blood Eric Nortman, with his this entering pictured here, described the concept of cool, according to me. That’s why the author of the book ‘Vampire Taxonomy’ Meredith Woerner said that “You want to be scared by ['Nosferatu's'] Count Orlock, and then you want him to go away," she said. "Eric, you want to spend all night with”.

Comments