Yaratıcı olduğu kadar keyifli nesneler.. / Objects which are as creative as joyful..

Bu sefer sizlerle tesadüfen karşılaştığım ve bayıldığım 3 objeyi paylaşıyorum. İlki İngiltere orijinli enteresan parçalar satışı yapan SuckUK sitesinde satılan bir lamba. Kullanım amacını “yatağınızın başucuna koyuyorsunuz, aynı evinizin şeklinde, kitabınızı okurken açıyorsunuz, okuma bitince de kaldığınız sayfa açık olacak şekilde ters çevirip evin üstüne çatı olacak biçimde lambanın tepesine kapatıyorsunuz” diye özetlemek mümkün. Netten sipariş alıyorlar ve ederi 40 Pound. Sanırım vergilerle 100 TL olur. Biraz fazla ama kitap kurtları için süper bişi bence.
This time I am sharing 3 objects which I have seen fortunately. First one is a bed-side lamp from SuckUK. You put it next to your bed-side table. Its house shaped. When its time to read turn it on and when you finish with reading put your book open on the page you left just up-side down on to the lamp as if it is the roof of the house-lamp. Its such a creative object. Price is 40 Pound and can be bought online from the website. Perfect gift for book worms!
BOOK REST LAMP / 40 pound:

Diğeri benim gibi hep orijinal bir hoparlör beklentisiyle yanıp tutuşanlar için. Normal Ipod kulaklıklarının 500 katı büyüklüğündeki bir devi! Şaka gibi ama gerçek. Bence acayip orijinal. SuckUK’in Türk versiyonu BuldumBuldum.com.da satılıyor. O da biraz pahalı. 139.90 TL. Ama yine aynı sebepten alabilir veya hediye edebilirsiniz gibi. Dezavantajı üstünde Ipod deck’i olmaması ve de 3 pil ya da USB bağlantısıyla çalışması yani fişe takılıp şarf edilmemesi. Ama tüm arşiv pc.de ise sorun yok..
Second one is my expected speaker solution for creative people. 500 times bigger of a Ipod headphones shaped. Almost 70 dollars. But has 2 disadvantages which are: not having a Ipod deck and can not charged by cable to the wall. It can use by USB cable to the computer or with 3 batteries. But if your entire music archive is on pc, it doesn’t matter at all.
500 XL IPOD HOPARLÖR / 139.90 TL:

Sonuncusu ise bendeniz gibi nam-ı değer snowglobe yani sallayınca içinde kar yağan küreler manyaklarına bire bir. Biraz yine pahalı (45 dolar) ama tuz-karabiber kullanırken de illa küre görecem diyosanız o başka. Hem kardan adam hem Fındık Kıran askerleri versiyonu var. Onun da markanın kendi sitesinden alabiliyosunuz.
Last one is for people who are snow globe maniacs like me. They are snow globes but also salt and pepper set. One’s style is Nutcracker soldiers; other one’s style is snow man. Its 45 dollars and can be purchased online.
Neiman Marcus / NM EXCLUSIVE Snowman Salt & Pepper Set - 45 dolar:
Neiman Marcus / NM EXCLUSIVE Nutcracker Snowglobe Salt & Pepper Set - 45 dolar:
http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod118890050&parentId=cat16130831&masterId=cat16130736&index=2&cmCat=cat000000cat000553cat17640731cat16130736cat16130831

Comments

Popular Posts