2013 H&M All For Children... Cadılar Bayramı koleksiyonu dehşet güzel..


H&M'in her sene dünyada ihtiyacı olan çocuklar için hazırladığı koleksiyon bu sefer bence inanılmaz güzel! Cadılar Bayramı için özel olan parçalar, 18. yüz yılın festival-balo ilhamlı tasarımlarından oluşuyor. Deli yaratıcı ve her biri ayrı özel olan giysi ve aksesuarlar, 3 Ekim itibariyle online mağazasında (ne yazık ki TR'de yok :( ) satışa çıktı bile ve en popülerleri şimdiden, tüm yaş gruplarında tükenmiş durumda! Zira Korsan kaptanı canım yeğenime almak için hemen girdim ama neeerdee :( 10 Ekim'de (yine biz hariç :( ) mağazalarında satışa çıkacak.
Tütülü, kurdeleli Marie Antoinette giysileri ve perukları!, korsan kostümleri, uzun kuyruklu yaraca adam pelerinleri, kuyruklu denizkızı kostümleri, uzun-geniş uçlu blazerlar, balkabağı kafalar, Beetle Juice takımları, baskılı taytlar, kraliçe taçları, Kaptan kostümleri.... daha neler neler... hepsi 2013 H&M All For Children koleksiyonunun öğeleri.. ben delirdim, utanmasam kendime söyleyeceğim... :)
Unutmadan: Her bir parçanın satışından elde edilen gelirin %25'i, UNICEF'in Bangladeş'teki eğitim ve sağlık çalışmalarına aktarılacak..






Comments

Popular Posts