Jagten.. bir Mads Mikkelsen filmi :)

Evet artık beni tanıyanlar veya blogumu takip edenler biliyor ki bir Mads Mikkelsen hayranıyım. Çok yakışıklı değil, hatta hafif korkunç bir tipi olduğu bile söylenebilir. Ancak yapacak bişi yok :) beğeniyorum.. :)
Jagten filmini izlememin bir nedeni de doğal olarak başrolde onun olmasıydı. Diğer nedeni ise sinema eleştirmenlerince izlenmesi gereken bir film olarak not alınmış olmasıydı.
Konusuna gelince; küçük bir çocuğun hayal gücünün insanı nasıl sonsuz bir muallakta bırakabileceğinin çok rahatsız edici bir örneği. Neyse ki film gerçek bir hikayeden uyarlama değil ama bu demek değil ki böyle şeyler olmuyor. Ve en fenası, asla emin olamıyorsunuz. Şahsen ben film bitti gitti aradan o kadar gün geçti halen kafamda sorgulamaya devam ediyorum. Ya şöyle ise çocuk.. ya şöyleyse diğerleri.. diye sorup sorup bir kısır döngüye sokuveriyor film/öykü sizi..
Demem o ki bence izleyin :) yok yok arada bir rahatsız edici film izlemek lazım:) sonuçta yaratıcı zeka ve filmler hayatı yansıtıyor bir yerde..

Comments