20 ans D'écart / It Boy / Son Moda Aşk.. büyük kadın, küçük erkek.. 20 yaş fark..


Bu sefer çok cici bir filmi anlatacağım. Türkçe'sini 'Son Moda Aşk' diye çevirmişler, orijinali ise Fransızca '20 ans D'écart'.. (İngilizce adı da 'It Boy')..
Şükran Günü münasebetiyle, caaanım yabancı dizilerimiz tatil edince, hadi bi film izleyim bari diye film aranırken; istediğim hiçbir film açılmayınca, tesadüfen karşıma çıkan ve 'aa cici bir romantik komedi gibi duruyor' diyerekten başladım izlemeye bu filmi. Ve çok da memnun kaldım.
Baştan söylemeliyim tam bir kadın filmi.. :) tam bir kendini iyi hisset filmi.. cici bi aşk filmi.. büyük kadın-küçük erkek filmi..
Kısaca anlatmamı isterseniz ;) Kadın, Vogue gibi bir moda dergisinin 38-40 yaşlarındaki editörü, erkek ise 18-20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi. Tesadüfen tanışıyorlar, işler sarpa sarıyor ama o sarış içinde birbirlerinden çok etkileniyorlar.. bu giriş.. sonra düğüm ve çözüm..:)
Şöyle soğuk kış günlerinde, bir Çarşamba veya Cuma ya da hafta sonu sinema keyfi yapmak, ayaklarınızı uzatıp, sıcak sıcak içeceklerinizi yudumlayıp keyif yapmak isterseniz bu sürpriz cici filmi deneyebilirsiniz :)

Comments

Popular Posts