BiKutuMutluluk Deniz kutusu..

Yepyeni bir mevsime girerken, biraz geç kalmış olarak BiKutuMutluluk'un "deniz kutusu"nu anlatmamak olmazdı. Ne de olsa önümüzdeki yaz, yepyeni bir yaz bizi bekliyor olacak ;) öyle değil mi..
Ben ne yazık ki bu yazı da kaçırmış olsam da, deniz keyfini doyasıya tadamamış olsam da Deniz Kutusu'nu es geçemezdim ;) Ona da geç kavuşmuş bir üye olarak tadını ise geç de olsa sürüyorum :)
Öyle ki deniz diyince aklımıza gelen tüm mavi mutluluklara eşlik eden güzellikler yine bizim için düşünülmüş ve tatlı mı tatlı mis gibi yaz kokan bir kutuda bize ulaştırılmış.
Ben oldum olası bez çanta hastası olarak zaten BiKutuMutluluk'unkilere deli oluyorum resmennnn. Ee tabii haliyle bunu da çok sevdim. Hem kumaşı farklı hem de boyutu. Sadece plaj için değil, alışveriş için de süper derim. Ha bi de tek tarafında yaz temalı metni kadar, öbür tarafındaki Pazartesi mottosuna bayıldımmmm, hele blue Monday konsepti bağlamında maviliği süppper ;)
Bir de bu sefer bez çantamıza eşlik eden çok mu çok şeker bir takım kesemiz var (kalp gözlü emojiler). Başta dediğim gibi ben bu yaz, deniz sefasını yaşayamadığım için bu minik güzelliği direkt saklama kesesi-çantası olarak kullanmaya başladım :) çok da mutlu ediyor beni mini mini balıklarıyla ;)
Bu arada unutmadan, Deniz Kutusu'nda normal motto kartı dışında, bir boy büyüğü ebatında 4 tane deniz temalı kart bizi karşılıyor. Hem oda-çerçeve hem de kanımca yine insta karelerimize eşlik edebilecek nitelikte maviliklerde ;)
Çanta, kese ve kartlar dışında, ikinci bir kullanıma dahil ettiğim güzellik ise mavili-altınlı halhal! Öyle ki yaz sonu bileklik olarak hayatına devam ediyor, ben size diyim :) Tam da bu noktada mavi ojenin uyumunu anlatmıyorum bile ;) tammm benlik.. zira bir balık olarak mavi, tabii ki vazgeçilmezlerden..
Sonuç itibariyle denize özlem dolu günlerde odamı mis gibi mavilikler doldurdu, BiKutuMutluluk.. mavi kalp mavi kalp mavi kalp...

Popular Posts