Sunday..

Ne yazık ki, bir ismine ve afişine kanarak izlenilmiş, sempatik ve keyifli olacağı düşünülmüş, ancak tam bir hayal kırıklığı olan filmle karşınızdayım! Hazır @blutv ‘ye üye iken, gözüme ilişen birkaç film izleyim dedim. Demek ki benim gibi düşünen o ki (afiş, renkleri, ismi vb anlamında) uygulamanın en çok izlenenler listesine de girmiş görünce ee bi bakiim dedim. Süresi 90 dakika falan ama o bile fazla geldi o kadar diyim. Kendini farklı bir Before Sunrise yapmaya çalışan, ancak uzağından bile yaklaşmayı beceremeyen, oyunculuğu, oyunculuğun karaktere uyumu yerlerde gezen, tiplere kendimi yakın bile hissedemediğimiz, sözde aşk ya da romantik film bile demesi az kalan çok kötü bir zaman kaybıydı. Film bile demiyorum siz anlayın!
O güzelim Avustralya’da geçmesine rağmen, bari oranın güzellikleriyle bezenmiş olsaydı da en azından ‘gözünüz memleket görsün diye izleyin’ diyebilseydim. Yok anam o bile yok. [Oysa ki kendisi bi yana ;) sırf manzarası bile yeten Perfect Mothers ;) öyle miydi ayol :)].
Adamın tipi beni zaten gıcık etti, davranışları ayrı delirtti. Kızın safoşluğu öldürdü resmen. Aşkın a’sının noktası bilem yok. Kısacası ben daha uzatmayım, siz sakın izlemeyin, ben heba oldum, siz yanmayın diyim de bitireyim :)

Comments

Popular Posts