Ebru Yolver ve benzersiz olduğu kadar büyülü aksesuar tasarımları..


Hepsi el yapımı..
Hepsi kişiye özel yapım..
Hepsi haute couture*..
Hepsi biricik..
Hepsi tasarım..
Hepsi özgün..
Hepsinin bir anlamı var..
Hepsinin bir öyküsü var..
Hepsi aşka dair..
Hepsi Ebru Yolver imzalı…

Canım İzmir’imin kendi kadar güzel, tatlı, sevimli, cana yakın tasarımcısı Ebru Yolver’i tanımak, onun rüya gibi yaratımlarından birine sahip olmak aklıma her düştüğünde, caaanım çantamı her gördüğümde ve elime aldığımda çok mutlu oluyorum, yüzümde bir gülümseme beliriveriyor.
Siz de artık bu, şahsı kendine münhasır bir tasarımcının takılarından birine sahip olmak istiyorsanız artık online olarak erişebilme şansına www.aksesuaraski.com ve www.gimora.com sitelerinde sahipsiniz..
Özellikle aynalı kolyelerin, Ebru Yolver’in kendisinden öğrendiğim çok güzel bir anlamı var: bir nevi nazar boncuğu gibi kolyenin aynası bir kalkan görevi görüp, size karşı bir göz olduğunda, negatif bir enerji yöneldiğinde doğrudan sahibine geri yansımasını sağlıyor!!
Şöyle diyebilirim ki, iki sene önce kendisiyle ilk karşılaştığımız o İzmir kokulu büyülü Alaçatı akşamında ben Ebru hanımın imzasını taşıyan bu aynalı kolyeleri ilk gördüğümde, ablama aradığım o özel doğum günü hediyesini bulma ve o özel tasarımcıyla tanışma şansına sahip olduğumda, bu güzel ayna anlamını öğrendiğimde aynı zamanda ilk defa bu tarz bir kolyeyle karşılaşmıştım. Ve aradan aylar sonra TopShop’ta aynalı kolyelere rastladığımda gözlerime inanamamış, Ebru Yolver’in ön görüsü ve tasarımlarının özelliğine bir kez daha hayran kalmıştım..
İyi ki var..iyi ki İzmirli..iyi ki bizden..iyi ki büyüsünü tasarımları aracılığıyla bizlerle de paylaşıyor..

Ebru Yolver tasarımlarının direkt bağlantısı için tık tık:
http://www.aksesuaraski.com/catinfo.asp?mrk=37
http://www.gimora.com/kategori/ebru-yolver.aspx

# İzmir doğumlu olan Ressam ve Tasarımcı Ebru Yolver, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü’nden mezun olan sanatçı 2002 yılında aynı fakültenin yüksek lisans programında bir yıl hazırlık eğitimi almıştır. 2010 yılında İTO’nun düzenlediği ‘Derin Mavi’ konulu vitrin yarışmasında birinlik ödülü almıştır.

## Ebru Yolver tasarımlarının hepsi kişiye özel üretilmektedir. Özel tasarım olan ürünlerin teslimat süresi 5 iş günüdür. Ürünler, Yurtiçi Kargo tarafından ücretsiz olarak ulaştırılmaktadır.

* Yüksek, seçkin veya pahalı giyimi işaret eden haute couture -yüksek moda-; üst sınıf moda  -high end fashion- ifadesinin yanı sıra özel dikim -made-to-measure-, ısmarlama dikim veya sipariş dikim -made-to-order- olarak da adlandırılmaktadır. Bu haliyle de, kişinin beğenisine göre tasarlanmış özel yapım veya özel tasarım yaratımları tanımlamaktadır.  

Comments

Popular Posts